Θέατρο Σκιών

Κυριακή, 25 Μάρτη 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η έβδομη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη “θεατρικής” παράστασης χαμηλού επιπέδου.

Αδίκως περιμέναμε από την πρόεδρο, να επιτελέσει το θεσμικό της καθήκον διαφυλάσσοντας το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο δε Δήμαρχος προτίμησε να δώσει το χειρότερο παράδειγμα με την συμπεριφορά του. Συστηματικά απαξίωνε τα μέλη του συμβουλίου, παρέκαμπτε τον κανονισμό αγνοώντας τις καίριες ερωτήσεις τους ενώ έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον για θέματα καφενείου.

Όποιος είχε το σθένος να παρακολουθήσει, ένιωσε μόνο ντροπή και απελπισία για το θεσμικό όργανο και τον τόπο. Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του λιμανιού, η τουριστική προώθηση του νησιού, οι προϋπολογισμοί των νομικών προσώπων, αποτελούσαν θέματα ουσιαστικής συζήτησης ενώ οι σχετικές αποφάσεις είναι καθοριστικές για το μέλλον μας. Αντ’ αυτού είδαμε εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, ειρωνείες, προσωπικές αντιπαραθέσεις, ακόμη και ύβρεις.

Το Κοινό Τηνίων απορρίπτει αυτές τι οπισθοδρομικές πρακτικές οι οποίες εξυπηρετούν μονάχα ίδιους σκοπούς όσων τις ακολουθούν. Πιστεύουμε ότι ο τόπος μας αξίζει μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση.

Share on Google Plus

0 Σχόλια: